Evenimente
 
17 Iunie 2009 - 21 Iunie 2009 , ora 24:00:00
Standul Editurii „Casa Radio“ din cadrul Târgului de Carte Bookfest 2009 (stand 17.39)
 
Eveniment
Multimedia
 
Editura „Casa Radio“ anunță apariția în cadrul colecției „Fonoteca de Aur“ a două noi cicluri de teatru radiofonic pe CD: Integrala Shakespeare (partea a II-a, 4 albume) și Integrala Goldoni (partea I, 6 albume).
Înregistrări istorice (1951-1958) ce reunesc marile voci ale teatrului românesc – de la Ion Manolescu, George Calboreanu și Emil Botta la Radu Beligan, Marcela Rusu și Octavian Cotescu – sunt repuse în circulație într-o formulă grafică originală și beneficiind de comentarii critice de actualitate.
Integrala Shakespeare continuă cu piesele: Regele Lear, A douăsprezecea noapte, Cei doi tineri din Verona și Comedia erorilor.
Integrala Goldoni debutează cu cele mai importante titluri din commedia dell’arte: Bădăranii, Mincinosul, Slugă la doi stăpâni, Familia anticarului, Hangița, O întâmplare ciudată.
Sică Alexandrescu, Paul Stratilat, Constantin Moruzan și Mihai Zirra au fost regizorii artistici care au reușit, într-un teatru fără scenă și fără decoruri, doar cu voci, muzică și efecte sonore, să monteze capodoperele dramaturgiei românești și universale. Iar despre secretele meseriei de actor și regizor de teatru radiofonic documentează volumul de memorii Am ales Teatrul Radiofonic... de Mihai Zirra, o altă recentă apariție a Editurii Casa Radio.
La standul editurii din cadrul Târgului de Carte Bookfest 2009 (stand 17.39), noile titluri sunt disponibile la preț de vânzare directă (19,5 RON dublu CD).
Marile voci dau cortina la o parte!

Arhiva evenimente