Evenimente
 
1 Decembrie 2020 :

Ah, ce bucurie!, cel mai recent album al Corului de Copii Radio, apărut la Editura Casa Radio, va fi lansat la 1 Decembrie, odată cu difuzarea sa la postul Radio România Muzical, de la ora 12.00. Difuzarea albumului va fi precedată de o prezentare a compact-discului realizată chiar de dirijorii Corului de Copii Radio, Voicu Popescu și Răzvan Rădos, și transmisă, video, pe pagina de Facebook a Editurii Casa Radio (https://www.facebook.com/edituracasaradio.radioromania), începând cu ora 11.30.

30 Noiembrie 2020 :

Luni, 30 noiembrie, Editura Casa Radio lansează albumul Cristian Măcelaru – Orchestra Națională Radio. Ceaikovski, Dvoűák. Evenimentul va începe la ora 11.00 pe pagina de Facebook a Editurii Casa Radio, cu o prezentare audio-video a albumului, ce ne va oferi ocazia unică de a asculta gânduri rostite de însuși dirijorul Cristian Măcelaru, și va continua cu difuzarea compact-discului, începând cu ora 11.30, la postul Radio România Muzical, partener la realizarea acestui album.

8 Noiembrie 2020 - 31 Decembrie 2020 :

La Editura Casa Radio, în colecția „Radio-Prichindel”, trei noi apariții editoriale... de poveste: Ali Baba și cei 40 de hoți, Nemaipomenitele călătorii pe apă ale lui Sindbad Marinarul și Căluțul cocoșat, romane grafice însoțite de CD-uri cu înregistrări antologice din arhivele Radio România! Marile povești de încântat copilăria se bucură azi de o prezentare grafică pe măsură și de interpretările unor actori legendari!

2 Noiembrie 2020 - 15 Decembrie 2020 :

E timpul să vă spunem: A fost un timp când vă spuneam și vouă. Poeme rostite la Radio (2002), o antologie de poezii de Emil Brumaru, a apărut la Editura Casa Radio!

 

Arhiva evenimente