Evenimente
 
Eveniment
Multimedia
 

Între 29 mai și 2 iunie Editura Casa Radio participă, cu peste 150 de titluri, la Salonul Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, Pavilionul B2, stand A16), ajuns la cea de-a XVII-a ediție.

Sunt zile de mare sărbătoare a cărții și vă invităm la târg pentru a citi și asculta audiobookurile noastre din atât de îndrăgitele colecții „Biblioteca de poezie românească”, „Teatru la microfon”, „Lecturi pe întuneric”, „Ora veselă”, „Fonoteca de aur”, „Radio-Prichindel”, „Noapte bună, copii!”, precum și albumele muzicale din colecțiile „Maestro”, „Profil interpretativ”, „Radio România Muzical”, „Musica nova”, „Jazz forum”, „Radiolegende” și celelalte.

La Editura Casa Radio își dau întâlnire nu doar cititorii de carte, dar și ascultătorii de CD-uri și audiobookuri, precum și amatorii de ilustrație de carte și de benzi desenate. Cititorii și ascultătorii de toate vârstele sunt întâmpinați cu documente scrise și sonore de inestimabilă valoare istorică din arhiva Radio România și cu voci de legendă ale teatrului românesc în dramatizări alese din Fonoteca de Aur, cu poezie în lectura autorilor, cu povești pentru cei mici în rostirea unor mari actori și cu mari interpreți și mari compozitori de muzică clasică și de folclor autentic.

Vă așteptăm în fiecare zi la standul Bookfest al Editurii Casa Radio, de la complexul expozițional Romexpo, pavilion B2, stand A16.

Detalii la edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente