Evenimente
 
18 Mai 2024 , ora 16:00:00
Opera Comică pentru Copii
Participa : Ligia Necula, realizatoare de emisiuni radio și editor de carte la Editura Casa Radio
 
Eveniment
Multimedia
 
Editura Casa Radio va participa sâmbătă, 18 mai, la a opta ediție a Festivalului Opera Copiilor de la Opera Comică pentru Copii din București.

Radio-Prichindel îi așteaptă la Căsuța din copac, între orele 16.00-18.00, pe copiii care doresc să învețe cum să pronunțe cuvintele corect, cu dicție și expresivitate. După un antrenament amuzant, vor respira adânc, își vor lua inima în dinți și microfonul în mâini, devenind mici actori, inspirați de poveștile radiofonice din audiobookurile Colecției Radio-Prichindel a Editurii Casa Radio. Alice în Țara Minunilor sau Albă ca Zăpada, Ali Baba sau Sindbad, exploratorii marii aventuri de… Cinci săptămâni în balon, iată câteva roluri care le vor aduce bucurie copiilor și deopotrivă spectatorilor aflați în parcul de distracții al Operei Comice pentru Copii.

Antrenoarea de povești va fi Ligia Necula, realizatoare de emisiuni radio și editor de carte la Editura Casa Radio, care le va oferi ocazia de a învăța prin joc copiilor participanți la atelier.

Festivalul Opera Copiilor, cu o tradiție de zece ani, sărbătorește, în jurul datei de 1 iunie, copiii de toate vârstele și îi îndeamnă la activități în aer liber, la joacă, educație și cultură, timp de calitate petrecut în familie. Festivalul este deschis publicului la sediul din Calea Giulești, nr. 16, în fiecare vineri, în intervalul orar 16-21, respectiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10-21, până pe 9 iunie inclusive.

Produsele Editurii Casa Radio pot fi achiziționate și pe timpul Festivalului de la Librăria Operei Comice pentru Copii.

De asemenea, pot fi achiziționate la preț de producător, de la librăria Editurii Casa Radio din str. Temișana nr. 31 sau prin comandă online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro ).

Te așteptăm și pe tine, împreună cu familia și prietenii tăi!

Arhiva evenimente