Evenimente
 
24 Mai 2023 - 28 Mai 2023
Bookfest - Complexul Expozițional Romexpo din București, pavilionul B2, stand A16
Participa : Editura Casa Radio
 
Eveniment
Multimedia
 

Editura Casa Radio este prezentă la cea de-a XVI-a ediția a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care se va desfășura în perioada 24-28 mai 2023, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Vă așteptăm cu o serie de produse editoriale în pas cu vremea și cu așteptările celor care doresc să-și petreacă timpul cu bucuria darurilor culturale.

Veniți la standul A16 și veți descoperi că fiecare generație are parte de o ofertă generoasă.

Pentru copii – colecțiile „Noapte bună, copii!” și „Radio-Prichindel” aduc poveștile nemuritoare în format audio sau de audiobook (carte + CD audio). Volumele Noapte bună, copii! – 65, volumul aniversar al colecției, Povești și povestiri cu Alexandrina Halic și Din basmele lumii sunt pregătite pentru copiii care încă nu știu să citească. Pentru prichindeii cititori colecția de romane grafice – bandă desenată și CD audio cu teatru radiofonic, cu vocile actorilor care au făcut istorie! – cuprinde povești și romane celebre ca Albă ca zăpada și cei șapte pitici, Alice în Țara Minunilor, Sindbad Marinarul, Ali Baba și cei 40 de hoți, Cinci săptămâni în balon ș.a.

Le recomandăm iubitorilor de poezie Colecția „Biblioteca de poezie românească”, de unde pot alege să fie însoțiți în vacanță de vocile autorilor preferați care își citesc propriile creații. Audiobookurile noastre poartă autografe sonore precum cele ale lui Lucian Blaga, George Bacovia, Nichita Stănescu, Emil Brumaru, Ileana Mălăncioiu, Ion Stratan, Traian T. Coșovei, Dan Sociu ș.a.

Melomanii își vor găsi starea de bine și încântarea cu înregistrările speciale sau din concertele de la Sala Radio ale unor muzicieni foarte îndrăgiți precum Ilinca Dumitrescu, Sherban Lupu și Marin Cazacu, ale Orchestrelor și Corurilor Radio, ale dirijorilor Cristian Măcelaru și Horia Andreescu, deopotrivă cu cele ale Moștenitorilor României muzicale, tineri artiști recunoscuți pe marile scene internaționale: Florian Mitrea, Cadmiel Boțac, Andrei Ioniță, Răzvan și Andreea Stoica. Beethoven, Chopin, Scarlatti, Paganini și Enescu sunt doar câteva nume celebre care-i vor decupla pe ascultători de la zarva lumii și-i vor conecta la armonia marilor compozitori. Violoncelul lui Valentin Răduțiu, Orchestra Simfonică Națională a României și Orchestra Română de Tineret, sub bagheta lui Cristian Măcelaru și a lui Cristian Mandeal vor face... Vara magică.

Serile toride vor avea un vibe memorabil cu Luiza Zan și Big Band Radio, iar Alin Constanțiu & Dixieland Band vor aduce muzica anilor '20... When the saints go marchin’ in.


Unică pe piața de carte din România, Editura Casa Radio este numele de marcă cu care Radio România valorifică principalul tezaur de bunuri media din spațiul românesc. Peste 30 de colecții și serii de cărți, CD-uri și audiobookuri sunt consacrate celor mai apreciate creații radiofonice din literatură și publicistică, teatru și muzică.

Vă așteptăm la standul A16 de la Bookfest!

La Editura Casa Radio marile voci dau cortina la o parte!

Detalii la www.edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente