Evenimente
 
11 Decembrie 2022 , ora 00:00:12
Târgul de carte Gaudeamus (Pavilionul B2 Romexpo, stand 1, Radio România)
Participa : actorii Ana-Maria Ivan și Vlad Benescu, ilustratorii de carte Aniela Ariton și Alexandru Ciubotariu, copii din mai multe școli bucureștene și de la Asociația „O llo Romano”.
 
Eveniment
Multimedia
 
POVEȘTILE LUMII ÎN CUVÂNT ȘI CULOARE este titlul evenimentului de lansare a celor mai recente apariții editoriale din colecțiile dedicate copiilor, la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus.

Lansarea va avea loc duminică, 11 decembrie, de la ora 12.00, la Pavilionul B2 Romexpo, stand 1, Radio România.

Cu această ocazie îi vom întâmpina pe copii cu basmele lumii, reunite în volumul al 18-lea din Colecția „Noapte bună, copii!” și cu două povești nemuritoare din Colecția „Radio-Prichindel”, în format audiobook cu benzi desenate: Albă ca zăpada și cei șapte pitici de Frații Grimm. Roman grafic de Aniela Ariton și Cinci săptămâni în balon de Jules Verne. Roman grafic de Alexandru Ciubotariu.

Copiii sunt așteptați să participe la două ateliere de creație în care să deprindă câteva dintre secretele artei actorului și ale artei grafice:

Atelierul de lectură Arta actorului pentru juniori va începe de la ora 12.00 și va fi coordonat de actorii Ana-Maria Ivan și Vlad Benescu.

Atelierul de desen Inițiere în arta benzii desenate se va desfășura de la ora 13.00 și-i va avea ca invitați pe ilustratorii de carte Aniela Ariton și Alexandru Ciubotariu.

Vor participa la eveniment copii din mai multe școli bucureștene și de la Asociația „O llo Romano”.

Detalii la www.edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente