Evenimente
 
1 Iunie 2022 - 5 Iunie 2022
Salonul Internațional de Carte Bookfest
complexul expozițional Romexpo, pavilion B2, stand A15
Participa : Alexandru Ciubotariu – Ciubi aka Pisica Pătrată
 
Eveniment
Multimedia
 

Între 1 iunie și 5 iunie, Editura Casa Radio participă, cu peste 150 de titluri, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, aflat în acest an la cea de-a XV-a ediție.

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 14.30, la standul nostru, Alexandru Ciubotariu – Ciubi aka Pisica Pătrată – va oferi autografe desenate pe albumele colecției Radio-Prichindel: Alice în Țara Minunilor, Cocoșelul neascultător, Ali Baba și cei 40 de hoți ș.a., dar și pe cele din colecția Noapte bună, copii!

Pe tot parcursul târgului, vă invităm să descoperiți audiobookurile noastre din colecțiile Biblioteca de Poezie Românească, Teatru la microfon, Lecturi pe întuneric, Ora veselă, Fonoteca de aur, Radio-Prichindel, Noapte bună, copii! și, de asemenea, albumele muzicale din colecțiile Maestro, Profil interpretativ, Radio România Muzical, Musica nova, Jazz forum, Radiolegende ș.a.

Diferit de orice alt proiect editorial, Editura Casa Radio își transformă clasicii cititori în ascultători de toate generațiile. Vocile memoriei culturale, cărți de poezie în lectura unor autori canonici ai literaturii române, povești pentru copii rostite de mari actori, benzi desenate dinamice și ilustrații de carte născute din cuvinte întâi de toate rostite, mari interpreți și mari compozitori vă pot însoți într-o vacanță de vară perfectă!

Odată deschis un album de la Editura Casa Radio, spectacolul poate să înceapă!

Vă așteptăm în fiecare zi la standul editurii noastre de la Bookfest, complexul expozițional Romexpo, pavilion B2, stand A15.

Detalii pe www.edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente