Evenimente
 
1 Aprilie 2022 , ora 19:00:00
Sala Radio
Participa : Răzvan Suma
 
Eveniment
Multimedia
 

Vineri, 1 aprilie 2022, publicul bucureștean este așteptat la Sala Radio la un nou eveniment organizat de Editura Casa Radio în cadrul concertului susținut de violoncelistul Răzvan Suma – solist al Orchestrelor Radio România – alături de membrii Orchestrei Naționale Radio aflați sub conducerea dirijorului Grigor Palikarov.

În program – creații celebre din repertoriul romantic concertant și simfonic: Concertul nr. 1 în la minor pentru violoncel și orchestră de Camille Saint-Saëns ți Simfonia nr. 6 în si minor Patetica de Piotr Ilici Ceaikovski.

În pauza concertului, Editura Casa Radio îl readuce pe solistul serii, violoncelistul Răzvan Suma, alături de spectatori, prin organizarea unei sesiuni de autografe – în foaierul central al Sălii de concerte Radio – acordate de artist pe CD-ul apărut la Casa Radio „PlaCello. Răzvan Suma – Adrian Mantu”. Albumul cuprinde lucrări din repertoriul violoncelistic semnate Justus Johann Friedrich Dotzauer, David Popper, Luigi Boccherini și Jean Baptiste Barrière.

Arhiva evenimente