Evenimente
 
20 Decembrie 2021 - 24 Decembrie 2021 , ora 19:00:00
Pagina Facebook RADIO ROMÂNIA
Participa : copii, părinți, bunici
 
Eveniment
Multimedia
 

Dragi copii, părinți, bunici, fiți pe fază! În perioada 20 - 24 decembrie, Moș Crăciun este pe pagina de Facebook Radio România și invită copiii să recunoască cele mai frumoase basme și povești apărute la Editura Casa Radio.

Timp de 5 zile, la ora 19.00, Moșul va posta pe Facebook Radio România un fragment audio din povești celebre. Copiii sunt invitați să recunoască fragmentul și să trimită răspunsul corect – titlul poveștii – printr-un mesaj, în secțiunea comentarii a postării cu materialul audio.

În fiecare zi, Moș Crăciun dăruiește câte un pachet cu cărți, CD-uri și audiobook-uri publicate de Editura Casa Radio, precum și materiale promoționale marca Radio România.

Aici găsiți regulamentul concursului: http://www.radioromania.ro/regulamentul_concursului_mos_craciun_la_radio_romania-15907

Locul de desfășurare al concursului: https://www.facebook.com/RadioRomania

Participanții la concurs care au recunoscut fragmentul audio și s-au grăbit să dea primii mesajul cu titlul poveștii vor primi un mesaj de confirmare de la Radio România, urmând a transmite pe adresa comunicare@radioromania.ro datele de identificare și adresa de corespondență.

Arhiva evenimente