Evenimente
 
Eveniment
Multimedia
 
5 octombrie 2021, Ziua Internațională a Educației

Editura Casa Radio a organizat, în colaborare cu Casa Corpului Didactic din Ploiești, Inspectoratul Școlar Prahova și Colegiul „Regina Maria”, webinarul „De la cuvântul scris la cuvântul rostit și retur”, un eveniment de promovare a colecțiilor ce cuprind audiobook-uri, cărți și CD-uri care pot deveni excelente instrumente de lucru deopotrivă pentru profesorii de limba și literatura română și pentru educatori și învățători.

Colecțiile dedicate copiilor, „Noapte bună, copii!” și „Radio-Prichindel”, dar și cele dedicate liceenilor, precum „Biblioteca Radio”, „Biblioteca de poezie românească” sau „Vocile memoriei”, s-au aflat astăzi în prim-plan. Webinarul de la Ploiești a reunit peste 100 de cadre didactice din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, care au ales să sărbătorească Ziua Internațională a Educației cu marile voci care dau cortina la o parte la Editura Casa Radio.

La începutul noului an școlar, în pofida tuturor umbrelor conjuncturale, cadrele didactice din județul Prahova și-au exprimat încrederea că, atâta vreme cât sufletul lor nu-și trădează vocația de a schimba vieți – cum singure mărturiseau că li se întâmplă adesea – viitorul educației va fi cel dorit de noi toți.
Acest viitor trebuie să păstreze ierarhia valorilor, așa cum și Editura Casa Radio se străduiește să o facă prin fiecare apariție editorială.

Arhiva evenimente