Evenimente
 
Eveniment
Multimedia
 

Editura Casa Radio vă propune de Ziua Radioului… o poveste! O poveste care a început pe 2 noiembrie 1956, când la Radio România a fost difuzată prima ediție a emisiunii Noapte bună, copii!.

De mai bine de douăzeci de ani, Noapte bună, copii! este și colecția-vedetă a Editurii Casa Radio. De 1 noiembrie, de Ziua Radioului, colecția noastră se îmbogățește cu noi volume. CD-urile cu numerele 16 și 17, „Din basmele lumii”, pregătite acum de lansare, cuprind câte o poveste pentru cele șapte zile ale săptămânii. Luați-le cu voi împreună cu un glob pământesc și veți descoperi adevărate comori de frumusețe și înțelepciune!

Ascultați poveștile și călătoriți nestingheriți prin lume, însoțiți de vocile marilor actori Leopoldina Bălănuță, Octavian Cotescu, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Alexandrina Halic, Costache Antoniu, Elena Pop, Liliana Tomescu ș.a.

Visele copiilor sunt dintotdeauna pline de culoare.Tot așa sunt și CD-urile colecției „Noapte bună, copii!”. Ilustrația lor este semnată de Ciubi. Alexandru Ciubotariu – binecunoscutul street artist Pisica Pătrată.

Puteți cumpăra albumele acestei colecții și veți aduce în casele dumneavoastră vocile de poveste ale teatrului românesc. Copiii vor trăi misterul și fascinația poveștilor rostite blând, parcă în afara timpului, într-o liniște mângâietoare, pe care poate numai așa o vor descoperi.

Arhiva evenimente