Evenimente
 
28 Octombrie 2020 - 2 Noiembrie 2020
Pagina Facebook RADIO ROMÂNIA
 
Eveniment
Multimedia
 

La 1 noiembrie, Radio România sărbătorește 92 de ani de la primul semnal în eter. Vă mulțumim că ne ascultați și că sunteți alături de noi pe rețelele de socializare. Miercuri, 28 octombrie, pe pagina de facebook Radio România, lansăm o provocare: Recunoașteți vocile din Fonoteca de Aur a radioului public. Fiți pe fază!
Timp de 5 zile, începând de miercuri 28 octombrie până duminică 1 noiembrie, la ora 14.00, vom posta pe pagina de facebook Radio România un fragment audio cu voci celebre ce au făcut istorie la postul public de radio. Dacă recunoașteți vocea, va invităm să trimiteți un mesaj, cu numele celui a cărui voce o auziți, în secțiunea "comentarii" a postării noastre. Primul care recunoaște și scrie un comentariu cu numele celui căruia îi aparține vocea va fi câștigătorul zilei. Pentru a putea intra în posesia premiului, după validarea câștigătorului zilei, vă rugăm să transmiteți pe adresa comunicare@radioromania.ro datele de identificare, adresa de corespondență precum și acordul vostru explicit pentru a vă folosi aceste date în vederea trimiterii premiului.

În fiecare zi se va acorda câte un premiu constând într-un pachet cu 5 titluri (CD-uri și audiobook-uri) realizate de Editura Casa Radio. Găsiți regulamentul concursului pe site-ul www.radioromania.ro

Arhiva evenimente