Evenimente
 
28 Mai 2020 - 1 Iunie 2020 , ora 19:00:00
Pagina Facebook RADIO ROMÂNIA
 
Eveniment
Multimedia
 
Dragi copii, părinți, bunici, nu pierdeți startul! Începând de joi, 28 mai până luni, 1 iunie, pe pagina Facebook Radio România, invităm copiii să recunoască cele mai frumoase basme și povești realizate de Teatrul Național Radiofonic.

Timp de 5 zile, la ora 19.00, vom posta pe pagina Facebook Radio România un fragment audio din povești celebre. Copiii sunt invitați să recunoască fragmentul și să trimită răspunsul corect – titlul poveștii și autorul acesteia – printr-un mesaj, în secțiunea comentarii a postării cu materialul audio.

Participanții la concurs care au recunoscut fragmentul audio și s-au grăbit să dea primii mesajul cu titlul și autorul poveștii vor fi premiați.
În fiecare zi se va acorda câte un premiu constând într-un pachet cu cărți, CD-uri și audiobook-uri oferite de Editura Casa Radio, precum și materiale promoționale marca Radio România.

Găsiți regulamentul concursului aici: http://www.radioromania.ro/regulamentul_concursului_ziua_internationala_a_copilului_1_iunie_la_radio_romania-15720

Arhiva evenimente