Evenimente
 
19 Aprilie 2017 - 20 Aprilie 2017 , ora 19:00:00
Foaierul Central al Sălii Radio
Participa : Horia Mihail
 
Eveniment
Multimedia
 

Editura Casa Radio rememorează albumele muzicale ce-l au ca protagonist pe pianistul Horia Mihail, cu ocazia recitalului pe care artistul îl va susține la Sala Radio, miercuri, 19 aprilie, de la ora 19.00, un recital marca Pianul călător, desfășurat sub semnul „Valsului”.

Astfel, la finalul serii, Horia Mihail își continuă întâlnirea sa cu publicul și în foaierul central al sălii de concerte, pentru a acorda o sesiune de autografe pe compact-discurile sale editate în ultimii ani la Editura Casa Radio.

Horia Mihail, unul din cei mai apreciați muzicieni români ai generației sale, un pianist al cărui rafinament transpare din fiecare apariție în public, în calitatea sa de solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio România susține numeroase concerte și recitaluri pe scena Sălii Radio din București, colaborează cu formații muzicale din țară, fiind totodată solist al Filarmonicii din Brașov.

Talentul pianistului a fost răsplătit cu aplauze răsunătoare la toate cele peste 2000 de recitaluri și concerte susținute pe patru continente. A concertat în cadrul Expoziției Mondiale de la Shanghai (2010) și în celebra sală a Filarmoniciidin Kuala Lumpur (2014), în ultimii ani participând la Varna Summer International Music Festival, Bucharest Music Film Festival, Festivalul Internațional „George Enescu”, Festivalul internațional Nopți pianistice – Chișinău, Balchik Classic Days – Bulgaria, Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio – RADIRO.

Artistul este implicat artistic în edițiile succesive ale turneelor naționale Pianul călător, Duelul viorilor, Cele trei Dive, Flautul fermecat, Vioara lui George Enescu la sate.

Arhiva evenimente