Carte+CD(Audiobook) > Radio-Prichindel
 
Gellu Naum,
Cărțile cu Apolodor
În lectura Alexandrinei Halic
Autor : Gellu Naum
Colecție. Serie : Radio-Prichindel
Copertă / Ilustrații : Alexandru Ciubotariu
ISBN : 978-606-8468-92-1 / ISBN disc: 978-606-8468-97-6
Format : 15 x 17
Nr. pagini : 100
Durată CD : CD1: 50:03; CD2: 24:19
Anul apariției :

Stoc : NU

20.00 RON
Descriere
Cronici
 

Audiobook însoțit de ilustrațiile lui Alexandru CIUBOTARIU

Apolodor e un pinguin din Labrador. E...tenor. Nu prea cunoscut, chiar dacă cânta la cor! Dar de când scriitorul Gellu Naum a decis să-i spună povestea în două cărți, Apolodor a devenit celebru. La fel și prietenii săi: cămila Suzi, leul Amedeu și cangurul Ilie.

Succesul acestor cărți, care îl au pe Gellu Naum autor și pe Apolodor protagonist, este încă un mister. Ce a determinat generații la rând să învețe „pe de rost“ aventurile inventate în rime? Poate capacitatea ludică a unuia dintre cei mai valoroși scriitori ai literaturii române, promotor al suprarealismului?

Veți descoperi singuri farmecul irezistibil al acestei povești, apărute prima oară în 1959, cu desene de Jules Perahim, tradusă mai apoi în germană și maghiară, reeditată de 4 ori.

Editura Casa Radio vă oferă acum ediția ilustrată de Alexandru Ciubotariu, o cărticică într-un format inedit, care îi provoacă pe copii la un fel de „quest“ cu desene ca indicii, un joc de-a v-ați ascunselea prin povestea audio, o lectură activă, potrivită și pentru prichindeii care încă nu știu să citească.

Actrița Alexandrina Halic este povestitoarea care, cu har și iubire, și-a dedicat întreaga viață, deopotrivă scenei de teatru și microfonului, la teatrul radiofonic pentru copii. Acum, încă o dată, dă glas personajelor, dăruiește, prin fiecare inflexiune a vocii sale, pasiune, șarm, viață, bucurie.

Înregistrări Radio România din 1998 și 2013