Evenimente
 
26 Noiembrie 2023 , ora 13:00:00
Romexpo, Cupolă, nivel +4.50, stand 242 / Standul Radio România – Editura Casa Radio
Participa : Anca Todea și Andra Mirescu – actrițele Teatrului „Ion Creangă” – și scriitorul Ion Moldovan, autorul albumului Alexandrina Halic – actrița poveste și al volumului Alexandrina Halic, Lumea magică a teatrului radiofonic. Din echipa Teatrului Național Radiofonic ni se vor alătura: Attila Vizauer - Redactor-șef și realizatoarele Domnica Țundrea și Irina Soare.
 
Eveniment
Multimedia
 

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 13.00, ne vom întâlni cu Alexandrina Halic, o voce de poveste, un exemplu de vocație împlinită, dăruire, profesionalism și continuitate. Vocea inconfundabilă a Alexandrinei Halic se aude atât în spectacolele de teatru radiofonic pentru copii sau adulți, cât și în alte bijuterii sonore, precum poveștile miniaturale din Colecția „Noapte bună, copii!“, care creează și astăzi punți între generații.

Vor lua parte la eveniment: Anca Todea și Andra Mirescu – actrițele Teatrului „Ion Creangă” – și scriitorul Ion Moldovan, autorul albumului Alexandrina Halic – actrița poveste și al volumului Alexandrina Halic, Lumea magică a teatrului radiofonic. Din echipa Teatrului Național Radiofonic ni se vor alătura: Attila Vizauer - Redactor-șef și realizatoarele Domnica Țundrea și Irina Soare.
Moderatoare: Ligia Necula

Arhiva evenimente