Evenimente
 
21 Septembrie 2023 - 22 Septembrie 2023 , ora 20:00:00
Foaierul Sălii Palatului
Participa : dirijorul Cristian Măcelaru
 
Eveniment
Multimedia
 

Festivalul Internațional „George Enescu”, ediția 2023 – o ediție extrem de bogată și generoasă prin varietatea muzicală și calitatea excepțională a artiștilor și ansamblurilor prezente. Așadar, neprețuite ocazii pentru public de a se bucura de cele mai rafinate interpretări muzicale și, totodată, un debut de succes al reputatului dirijor român Cristian Măcelaru în calitate de Director artistic al celui mai prestigios eveniment cultural românesc, Festivalul „George Enescu”.

Editura Casa Radio este privilegiată pentru albumele realizate cu maestrul Cristian Măcelaru – cel mai bine cotat dirijor român al ultimilor ani, din perspectivă internațională –, începând cu transpunerea pe compact-disc a primului concert susținut de artist în România, la Sala Radio, în anul 2012, la inițiativa postului Radio România Muzical, și până la albumul-portret dirijoral, Cristian Măcelaru, Orchestra Națională Radio – Ceaikovski, Dvoűàk”, apărut în 2020.

Pe 21 și 22 septembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00, Cristian Măcelaru va oferi publicului bucureștean două concerte-eveniment în care se va afla la pupitrul dirijoral al Orchestrei Naționale a Franței, prestigios ansamblu pe care îl conduce și în calitate de Director muzical.

La finalul acestor concerte, maestrul Cristian Măcelaru va coborî în foaierul Sălii Palatului pentru a se reîntâlni cu spectatorii în cadrul unor sesiuni de autografe pe care le va oferi pe compact-discul „Cristian Măcelaru, Orchestra Națională Radio – Ceaikovski, Dvoűàk”.

Mai multe detalii despre album, la www.edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente