Evenimente
 
16 Septembrie 2023 , ora 13:00:00
Sala Radio
Participa : violonista Ioana Cristina Goicea
 
Eveniment
Multimedia
 

Albumul recent apărut la Editura Casa Radio cu titlul „GEORGE ENESCU. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano” va avea cea de-a treia întâlnire cu publicul Festivalului Internațional „George Enescu”, sâmbătă, 16 septembrie, la Sala Radio din București. La finalul concertului de la ora 13.00, violonista Ioana Cristina Goicea – solistă a acestui spectacol – va oferi publicului o sesiune de autografe pe acest compact-disc, în Foaierul central al Sălii de concerte Radio.

Alături de Ioana Cristina Goicea, semnatari ai acestui album sunt alți doi tineri artiști români cunoscuți și prețuiți de melomanii din țară și de peste hotare: violoncelistul Andrei Ioniță și pianista Daria Tudor.

Albumul „GEORGE ENESCU. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano” conține înregistrări speciale realizate recent de cei trei muzicieni la Radio România, lucrări de referință din creația camerală a lui George Enescu: Sonata nr. 2 op. 6 în fa minor pentru pian și vioară, Toccata și Sarabanda din Suita a II-a op. 10 în Re major pentru pian și Sonata op. 26 nr. 2 în Do major pentru violoncel și pian.

Mai multe detalii despre album, la www.edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente