Evenimente
 
8 Septembrie 2023 , ora 19:00:00
Studioul de concerte al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca
Participa : pianista Daria Tudor
 
Eveniment
Multimedia
 

Editura Casa Radio împărtășește „Generozitatea prin muzică” nu numai în București, ci însoțește Festivalul Internațional „George Enescu” și la spectacolele care au loc în țară.

Un astfel de eveniment este recitalul violoncelistului Benjamin Kruithof (câștigător al Concursului Internațional „George Enescu” – 2022) și al pianistei Daria Ioana Tudor, ce va avea loc vineri, 8 septembrie, ora 19.00, la Studioul de concerte al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

La finalul recitalului, Daria Tudor va oferi publicului prezent o sesiune de autografe. Cu această ocazie, melomanii clujeni vor putea descoperi cel mai recent album realizat de tânăra pianistă la Editura Casa Radio, alături de alți doi reputați artiști români, violonista Ioana Cristina Goicea și violoncelistul Andrei Ioniță, un compact-disc proaspăt apărut pe piață cu ocazia Festivalului „George Enescu”.

Albumul intitulat „GEORGE ENESCU. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano” conține înregistrări speciale realizate recent de cei trei muzicieni la Radio România, lucrări de referință din creația lui George Enescu: Sonata nr. 2 op. 6 în fa minor pentru pian și vioară, Toccata și Sarabanda din Suita a II-a op. 10 în Re major pentru pian și Sonata op. 26 nr. 2 în Do major pentru violoncel și pian.


Albumul „GEORGE ENESCU. Ioana Cristina Goicea – violin, Andrei Ioniță – cello, Daria Tudor – piano” este disponibil, pe durata Festivalului „George Enescu“, la punctele de vânzare ale Editurii Casa Radio de la Ateneul Român, Sala Palatului și Sala Radio, sau prin comandă online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro). La Cluj-Napoca, poate fi achiziționat de la standul Humanitas amplasat în foaierul Studioului de concerte al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima”.

Mai multe detalii despre album, la www.edituracasaradio.ro

Arhiva evenimente