Evenimente
 
10 Iunie 2010 , ora 12:00:00
Salonul Internațional de Carte Bookfest, Pavilionul 17, Romexpo
Participa : Alexandrina HALIC, Ligia NECULA, Alexandru CIUBOTARIU (CIUBI), copii de la Școala Nr. 194 „Marin Sorescu” și de la Fundația Chance for Life.
 
Bookmark and Share
Eveniment
Multimedia
 
Editura Casa Radio vă invită joi, 10 iunie, între orele 12 și 14, la Jocul de-a literatura, cu Ligia Necula, realizatoarea emisiunii omonime de la Radio România Cultural, alături de copii de la Școala Nr. 194 „Marin Sorescu” și de la Fundația Chance for Life.

La „Clubul șoriceilor de bibliotecă” (Salonul Internațional de Carte Bookfest, Pavilionul 17, Romexpo), cei mai tineri ascultători pun în scenă povești de pe noile albume sonore apărute la Editura Casa Radio, în colecția Noapte bună, copii!, seria Din basmele lumii (4 volume).

Din Oceania până în Anglia, de la Cercul Polar până în Savana africană, vă invităm într-o călătorie pe întreg mapamondul, cu Basmele lumii. Comori din miraculoasa arhivă vie a radioului public așteaptă să fie descoperite pe noile CD-uri din colecția Noapte bună, copii! a Editurii Casa Radio.

Învață să asculți – alături de cei mai tineri colaboratori Radio România – și să desenezi cu ilustratorul colecției Noapte bună, copii!, Ciubi (Alexandru Ciubotariu), într-un atelier multimedia, animat de Ligia Necula, realizatoarea emisiunii Jocul de-a literatura (Radio România Cultural).

Invitat special: mult îndrăgita actriță Alexandrina Halic.

La „Clubul șoriceilor de bibliotecă”, poveștile prind viață și te poartă în prima ta excursie a acestei veri!

Ascultă :

Arhiva evenimente