Evenimente
 
22 Martie 2018 - 23 Martie 2018 , ora 19:00:00
Ateneul Român
Participa : Dan Grigore
 
Eveniment
Multimedia
 

Dan Grigore, personalitate culturală emblematică pentru societatea românească, își serbează cei 60 de ani de activitate pianistică printr-un cadou muzical oferit publicului bucureștean pe scena Ateneului Român: astfel, melomanii se vor putea delecta cu sonoritățile celebrului Concert nr. 2 pentru pian și orchestră de Serghei Rahmaninov, în inspirata interpretare a maestrului Dan Grigore, acompaniat de Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” aflate sub bagheta cunoscutului dirijor Misha Katz.

La finalul celor două concerte – din 22, respectiv 23 martie – Editura Casa Radio îi invită pe spectatori la sesiunile de autografe care vor fi acordate de pianist în rotonda centrală a Ateneului Român, pe compact-discul ce surprinde, în înregistrări Radio România, o îndelungată și prețuită activitate artistică, sub oportuna titulatură de album Dan Grigore. Maestro!.

Pentru publicul spectator, albumul Dan Grigore. Maestro! va fi disponibil la standul Editurii Casa Radio amplasat în foaierul Ateneului Român. Albumul poate fi procurat și la librăria Editurii Casa Radio din str. Temișana nr. 31 sau prin comandă online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro). De asemenea, poate fi achiziționat de la partenerii de distribuție, incluzând librăriile Humanitas și Cărturești.

Arhiva evenimente