Evenimente
 
25 Mai 2017 - 30 Mai 2017 , ora 12:30:00
Bookfest Junior, Romexpo, Pavilionul C1, etaj
Participa : Alexandrina Halic, Ana Maria Bălescu, Cristina Țane, Robert Trifan, Cristiana Radu, Alexandru Ciubotariu, Mirela Nicolae
 
Eveniment
Multimedia
 

Copii, vreți să ascultați și să desenați o poveste? Veniți cu părinți, bunici, frați și prieteni joi, 25 mai 2017, de la ora 12.30, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2017, în spațiul dedicat copiilor (Bookfest Junior, Pavilionul C1, etaj), la o întâlnire cu multe personaje de poveste!

La Casa Radio fiecare erou are amprenta lui sonoră! Vom pleca pe urmele acestor eroi, le vom da viață! Prin ilustrații de carte, benzi desenate, păpuși. Prin joc și joacă. Alături de noi, îndrăgita vedetă de teatru Alexandrina Halic, însoțită de tinerii actori de la Teatrul Țăndărică: Ana Maria Bălescu, Cristina Țane și Robert Trifan și de artiștii plastici Cristiana Radu și Alexandru Ciubotariu aka Pisica Pătrată vă invită să dați frâu liber imaginației.

Atelierul interactiv Ascultăm și desenăm povești! vă dezvaluie o lume colorată, ascunsă, poate, în spatele unei istorii spuse pe gheață, cu un cățel și un pelican… Pot fi ei cei mai buni prieteni? Știți cum arată un dovleac mintos ori un pisoi fără minte? Dar un pui de girafă timid și neîncrezător? Răspunsurile sunt în poveștile pentru fiecare anotimp care se scriu și se ascultă la Casa Radio. Moderatorii evenimentului la care ne jucăm, desenăm și discutăm cu voi și cu oamenii mari vor fi: Daria Ghiu – Editura Casa Radio, Mirela Nicolae – Radio România Cultural.

Alice în Țara Minunilor și colaje semnate de Ana Botezatu, Nică fără frică de Nina Cassian într-o poveste ludică și cu multă culoare semnată grafic de Cristiana Radu, Țugulea de Petre Ispirescu, acest roman grafic captivant semnat de Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată), poveștile din seria Noapte bună, copii! Povești & Povestiri românești sunt câteva titluri din Colecția Radio-Prichindel pe care le puteți cumpăra la finalul întâlnirii noastre de la Bookfest 2017.

Atelierul interactiv Ascultăm și desenăm povești! se adreseaza celor care au vârste cuprinse între 7-11 ani și va fi organizat de Casa Radio cu sprijinul Teatrului de Animație Țăndărică.

Editura Casa Radio participă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2017 (standul C17), organizat în perioada 24-28 mai 2017. Editura Casa Radio – editura radioului public – este unică pe piața de carte din România prin cele peste 30 de colecții și serii de cărți, CD-uri și cărți cu CD încorporat, dedicate celor mai valoroase și apreciate creații radiofonice din domeniile publicisticii, literaturii, teatrului și muzicii. Mai multe detalii: www.edituracasaradio.ro și www.bookfest.ro.

Arhiva evenimente