Evenimente
 
Eveniment
Multimedia
 

Editura Casa Radio vă invită, la orice oră din zi și din noapte, să (re)descoperiți Teatrul Radiofonic și vocile de geniu atât ale unor mari dramaturgi ai lumii, cât și ale unor mari actori și regizori ai scenei românești.
Vă propunem reduceri de peste 50 la sută la audiobook-urile de teatru radiofonic, înregistrări istorice, apărute în colecția „Fonoteca de Aur” a Editurii Casa Radio. Iată-i alături pe: Omul care aduce ploaia al lui N. Richard Nash, în regia lui Liviu Ciulei, Henrik Ibsen, Victor Hugo, Gogol, Shakespeare, Goldoni, Năpasta lui I.L. Caragiale, Molière, Vasile Alecsandri și: Ștefan Ciubotărașu, Clody Berthola, Ion Manolescu, Emil Botta, Radu Beligan, Constantin Codrescu, Nicolae Brancomir, George Calboreanu, Nicolae Gărdescu, Miluță Gheorghiu, Ion Lucian...
Fiecare audiobook conține detalii despre autor, piesă și contextul înregistrării în studiourile de Teatru Radiofonic ale Radiodifuziunii Române, precum și o analiză critică. Prețuri între 9 și 20 lei.

O altă surpriză se regăsește și printre volume apărute în Colecția Biblioteca de Poezie Românească a Editurii Casa Radio: Gellu Naum, Mircea Ivănescu, Leonid Dimov, Emil Botta, Ion Minulescu – carte+CD cu vocea poetului – la prețuri pornind de la 9 lei.

Pentru mai multe detalii, vizitați-ne virtual pe www.edituracasaradio.ro ori fizic, de luni până vineri în librăria noastră de la radio, din Strada Temișana nr. 31, precum și în fiecare seară de concerte, în librăria editurii, aflată în incinta Studioului de concerte Mihail Jora.

La Editura Casa Radio marile voci dau cortina la o parte! Zi de zi, la orice oră.

Arhiva evenimente