Evenimente
 
1 Iunie 2016 - 5 Iunie 2016
BOOKFEST, Complexul Expozițional Romexpo, Pavilionul C2, stand 28
Participa : Ioana Nicolaie, Alexandrina Halic, Alexandru Ciubotariu, Simona Popescu, Adela Greceanu, Cosmin Ciotloș, Florin Iaru și Cristian Teodorescu
 
Bookmark and Share
Eveniment
Multimedia
 

Între 1 și 5 iunie, Editura Casa Radio vă așteaptă la standul său din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2016, ediția a XI-a, cu noi apariții în colecții deja consacrate, care pun în valoare mari voci ale culturii române.

Vă propunem întâlniri sonore atât cu înregistrări prețioase din Fonoteca de Aur a Radiodifuziunii – cu voci celebre ori cu voci uitate –, cât și cu noile voci, în înregistrări realizate recent, în Studioul Mihai Zirra al Radio România. E momentul ca la Editura Casa Radio marile voci din trecut să întâlnească vocile prezentului.

Vă invităm așadar la două întâlniri cu scriitori contemporani: Ioana Nicolaie și Simona Popescu. Aventurile lui Arik în lectura autoarei, poeta Ioana Nicolaie, este un nou audiobook în prestigioasa colecție Noapte bună, copii! Editura Casa Radio vă invită miercuri, 1 iunie, de Ziua Copiilor, de la ora 12.30, la o întâlnire cu Arik și creatoarea lui, Ioana Nicolaie. Alături de autoare, vor fi prezenți la lansare Alexandrina Halic și Alexandru Ciubotariu, artistul care îl va desena în culori sub ochii copiilor pe micuțul Arik. Lansarea are loc la Clubul Bookfest Junior, Balcon, Pavilion C1.

Duminică, 5 iunie, de la ora 12, pe Scena Agora, va avea loc lansarea celui mai nou audiobook din colecția Lecturi pe întuneric: Simona Popescu citește din Exuvii. Alături de autoare, vor fi prezenți Adela Greceanu, Cosmin Ciotloș, Florin Iaru și Cristian Teodorescu.

La Editura Casa Radio „marile voci dau cortina la o parte!”, fie că sunt marii poeți care îți citesc, în colecția Biblioteca de Poezie Românească, fie că sunt vocile de aur ale Teatrului Radiofonic și Teatrului Radiofonic pentru Copii ori creatorii unei emisiuni celebre de umor, Ora veselă. În Colecția cu același titlu – Ora veselă – vă așteaptă două noi apariții, doi maeștrii ai umorului și satirei: D’ale lui Tănase 2 și La microfon… Birlic!

Salonul Internațional de Carte Bookfest, aflat la a XI-a ediție, are loc în perioada 1-5 iunie 2016, în interiorul Complexului Expozițional Romexpo, București. Ne găsiți în Pavilionul C2, stand B28.

Mai multe detalii: www.edituracasaradio.ro

1 iunie (miercuri)
12:30
Lansarea audiobook-ului Aventurile lui Arik, de Ioana Nicolaie, în lectura autoarei
Invitați: Ioana Nicolaie, Alexandrina Halic, Alexandru Ciubotariu
Moderator: Daria Ghiu
(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, BALCON, PAV. C1)

5 iunie (duminică)
12:00
Lansarea audiobook-ului Simona Popescu citește din Exuvii
Invitați: Simona Popescu, Adela Greceanu, Cosmin Ciotloș, Florin Iaru și Cristian Teodorescu
Moderator: Daria Ghiu
(SCENA AGORA, PAV. C5)

Arhiva evenimente