Cronici
 
Cronică
Multimedia
 
Magda Bratu :

Mărturisirea îi aparține primarului Antonie Solomon, prezent, sâmbătă, la întâlnirea din Foaierul Teatrului Național cu îndrăgita interpretă și actriță Margareta Pîslaru, și a fost împărtășită de sutele de craioveni veniți să o revadă pe artistă și să-i „smulgă” un autograf.

În vârstă de 66 de ani, pe care îi va aniversa pe 9 iulie a.c., artista a uimit, din nou, nu numai prin frumusețea-i vestită, ci și prin vioiciune, prin disponibilitatea relaxată de a dialoga cu publicul – curios să știe amănunte din viața sa, atât personală, cât și artistică, de a se fotografia cu fanii de toate vârstele și de a da sute de autografe pe parcursul câtorva ore.

Margareta Pîslaru a fost invitată la standul Editurii Casa Radio din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus pentru a-și prezenta CD-ul Bucuria de a cânta, dedicat marelui dirijor Sile Dinicu, care cuprinde 25 de piese înregistrate împreună cu Orchestra Radio.[...]

„Este o mare bucurie și, totodată, o onoare pentru mine să o cunosc personal pe Margareta Pîslaru [– a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon - n.red.]. [...] A fost dragostea vieții mele – o dragoste platonică, desigur. Iar acum, când în sfârșit am reușit să o văd, am constatat că e mai frumoasă ca acum 30 de ani...".

După această mărturisire, Antonie Solomon a fost primul care a obținut autograful artistei. De bucurie, primarul a achiziționat pe loc o sută de CD-uri și a rugat-o pe Margareta Pîslaru să le ofere, mai apoi, ca autograf, doritorilor.

2009-03-02 (Cuvântul libertății)