Cronici
 
Cronică
Multimedia
 
Mireille Astrid Popa :

Editura Casa Radio a petrecut Ziua Copilului în Orășelul vesel, la Roata Mare, duminica, 30 mai. Cu aceasta ocazie s-au lansat 4 noi CD-uri - "Din basmele lumii" - (colecția "Noapte buna, copii!") cu ajutorul a zece copii de la Fundația "Chance for Life".

Copiii au devenit personaje de basm, au dat viata poveștilor, i-au interpretat pe Marinka si Ivanka, au călătorit cu Șoricelul în jurul lumii, s-au jucat de-a Picătura de apă, de-a elefantul si maimuța, s-au metamorfozat în Prinț si Cerșetor. Totul a fost moderat de Ligia Necula, realizatoare - Radio România Cultural, și va fi difuzat in emisiunea „Jocul de-a literatura", duminica, 13 iunie, ora 9.00.

Editura Casa Radio i-a răsplătit pe copiii-interpreți, membri ai Fundației "Chance for Life", cu o donație speciala. Biblioteca Fundației a fost completată cu audiobook-urile din seriile "Radio-Prichindel" și "Noapte buna, copii!", întreaga colecție de carte pentru copii a editurii, iar micii actori au fost numiți colaboratori onorifici ai redacției.

http://arad.einformatii.ro/stire/actualitate/6/26841/editura-casa-radio-a-facut-o-donatie-speciala-fundatiei-siquot-chance-for-lifesiquot-/4/

2010-06-02 (e.informatii.ro)