Cronici
 
Cronică
Multimedia
 
Agenda LiterNet :

Noi albume sonore in colectia „Noapte buna, copii!” la Editura Casa Radio. Calatoria „Noapte buna, copii! Din basmele lumii” ajunge pe la toti copii din: Anglia, Germania, Suedia, Norvegia, Serbia, Ungaria, Spania, Mexic, Cuba, Brazilia, Rusia, Noua Guinee, Alaska, Coreea, Savana Africana si Cercul Polar. La un moment dat, povestea ajunge si la indienii nord-americani. Comorile miraculoasei arhive vii a Radiodifuziunii romane asteapta sa fie descoperite pe noile CD-uri din colectia „Noapte buna, copii!” a Editurii Casa Radio.

Pe cele 4 CD-uri sunt prezenti: baietasul de turta dulce, Alionuska, ursuletii lacomi, micul soricel din Alaska, Auta si mistretul, fetita cea isteata si cei trei iepurasi mexicani. Tinem sa amintim si de creatorul acestei emisiuni de colectie, Mihai Jemaneanu si de alti mari actori precum Octavian Cotescu, Magda Popovici, Elena Pop si Stefan Mihailescu-Braila. Fiecare CD contine o saptamana cu basme din intreaga lume, inregistrari Radio Romania, cuprinse intre anii 1961-1968.

„Noapte buna, copii!” este o colectie ilustrata de catre Ciubi (Alexandru Ciubotariu), cunoscut pentru benzile desenate si ilustratiile de carte pentru copii, cat si pentru arta stradala, pe care o practica in Bucuresti si in tara de peste cinci ani, sub numele de Pisica Patrata.

http://www.imparte.ro/Stiri-si-evenimente-caritabile/125/Noapte-buna-copii-la-Editura-Casa-Radio.html

2010-08-02 (Agenda LiterNet)